Obiady w stołówce szkolnej wydawane są w formie  CATERINGU. Usługę cateringową w bieżącym roku szkolnym świadczy firma “Stowarzyszenie Komitet Obywatelski” w Gdańsku.

Obiady są wydawane w godzinach:

11.30   (długa przerwa) klasy I-VIII, które rozpoczynają lekcje o godz.8.oo

12.35   (długa przerwa) klasy I-VIII, które rozpoczynają lekcje później

12.00   grupy przedszkolne

 

Zamówienia obiadów rodzice dokonują pisząc email do sekretariatu szkoły (imię, nazwisko dziecka, telefon kontaktowy)

sekretariat@sp23.edu.gdansk.pl

Cena obiadu od miesiąca września do miesiąca  grudnia 2022r.
wynosi 6 zł /1 obiad/.
Całkowity koszt  obiadu wynosi 10 zł a różnicę w cenie 4 zł dopłaca Gmina Miasta Gdańska.
Prosi się Rodziców o zapisywanie dzieci na obiady do dnia 01.09.2022 w celu sporządzenia listy.
Zapisy tylko na adres mailowy lub w formie podania.
Żywienie dzieci w Szkole rozpocznie się od 5 września 2022 r.
W dniach 6 i 7 września od godziny 15.00 do 17.00 
prosi się Rodziców i Opiekunów dzieci o podejście
do sekretariatu Szkoły celem podpisania
umowy na obiady na nowy rok szkolny 2022/2023.
Proszę o zabranie dokumentu tożsamości oraz numeru konta 
bankowego potrzebnego w przypadku dokonywania ewentualnych zwrotów za obiady.
Kwota za obiady za miesiąc wrzesień wynosi 
20 x 6 = 120 zł 
Termin płatności do 15 września 2022.
Od miesiąca października płatność do 10 ego każdego miesiąca.
Co miesiąc będzie podawana kwota do zapłaty.

Wpłaty prosimy dokonywać na indywidualne konta bankowe zgodnie z podpisaną umową. 

Prosimy o wpłaty do 10 ego każdego m-ca. 

Prosimy o przestrzeganie terminów wpłat. 

Nie dotrzymywanie terminu wpłaty będzie skutkować naliczeniem odsetek oraz wstrzymaniem wydawania obiadów dla dziecka do czasu uregulowania należności. 

W treści proszę pisać Imię Nazwisko dziecka,klasa 

oraz za obiady /podać miesiąc/


- wszystkie zapisy i odwołania dotyczące obiadów prosimy
zgłaszać do godziny 8.00

REGULAMIN PRZYZNAWANIA BEZPŁATNYCH OBIADÓW W SP23 W GDAŃSKU

 

Informacja dotycząca żywienia dzieci szkolnych

Informujemy, że w naszej kuchni, przygotowując codzienne posiłki obiadowe, wykorzystujmy składniki, które mogą powodować alergie lub reakcje nietolerancji. Należą do nich :

  1. Mąki zawierające gluten tj. z pszenicy, żyta, jęczmienia, owsa, orkiszu i produkty pochodne.
  2. Jaja i produkty pochodne.
  3. Ryby i produkty pochodne
  4. Produkty zawierające niewielkie ilości soi, sezamu, gorczycy.
  5. Mleko i produkty pochodne.
  6. Seler i produkty pochodne.

Jeżeli Państwa dziecko jest uczulone na któryś z wyżej wymienionych składników, prosimy o dostarczenie za pośrednictwem szkoły zaświadczenia od lekarza specjalisty – alergologa.

Stowarzyszenie Gdański Komitet Obywatelski

HARMONOGRAM PRZERW OBIADOWYCH

 

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

 

 

 

I przerwa

11:30-11:50

IA

IIB

IIIA

IVA

VB

VIA

IA

IIB

IIIA

IVB

VB

VIA

VIIA

VIIB

IA

IIB

IIIA

IVB

VB

VIA

VIB

VIIA

VIIB

IB

IIA

IIIB

IVA

VIA

VIIA

VIIB

IB

IIA

IIIB

IVB

VB

VIA

VIIA

VIIB

 

 

II przerwa

12:35-

12:55

IB

IIA

IIIB

IVB

VA

VIB

VIIA

VIIB

VIIIA

VIIIB

VIIIC

IB

IIA

IIIB

IVA

VA

VIB

VIIIA

VIIIB

VIIIC

IB

IIA

IIIB

IVA

VA

VIIIA

VIIIB

VIIIC

IA

IIB

IIIA

IVB

VB

VIB

VIIIA

VIIIB

VIIIC

IA

IIB

IIIA

IVA

VA

VIB

VIIIA

VIIIB

VIIIC