Obiady w stołówce szkolnej przygotowuje firma cateringowa w formie dwudaniowego obiadu. Usługę cateringową świadczy firma PPH "BMJ" Marian Wandtke Sp.j. Umowa jest zawarta od 01.10.2024 do 31.12.2024 rok.
Obiady są wydawane w godzinach:
11.30 (długa przerwa) klasy I-VIII, które rozpoczynają lekcje o godz.8.oo
12.35 (długa przerwa) klasy I-VIII, które rozpoczynają lekcje później
Zapisy na obiady na rok szkolny 2024/2025 odbywają się poprzez podpisanie umowy (wzór poniżej) i złożenie jej w sekretariacie szkoły lub u wychowawcy.
Od 01.10 2024 r. cena obiadu wynosi 15,35 zł z czego Rodzice wpłacają 8,00 zł (różnicę czyli 7,35 zł dopłaca Gmina Miasta Gdańska)
Płatne do 10 ego każdego miesiąca na indywidualne konto dziecka.
W tytule przelewu proszę wpisać: Imię Nazwisko dziecka, klasa, miesiąc za który jest wpłata.
Prosimy o terminowe wpłaty.
Obiady są wydawane w godzinach:
11.30 (długa przerwa) klasy I-VIII, które rozpoczynają lekcje o godz.8.oo
12.35 (długa przerwa) klasy I-VIII, które rozpoczynają lekcje później
Zapisy na obiady na rok szkolny 2024/2025 odbywają się poprzez podpisanie umowy (wzór poniżej) i złożenie jej w sekretariacie szkoły lub u wychowawcy.
Od 01.10 2024 r. cena obiadu wynosi 15,35 zł z czego Rodzice wpłacają 8,00 zł (różnicę czyli 7,35 zł dopłaca Gmina Miasta Gdańska)
Płatne do 10 ego każdego miesiąca na indywidualne konto dziecka.
W tytule przelewu proszę wpisać: Imię Nazwisko dziecka, klasa, miesiąc za który jest wpłata.
Prosimy o terminowe wpłaty.
Nie dotrzymywanie terminu wpłaty będzie skutkować naliczeniem odsetek oraz wstrzymaniem wydawania obiadów dla dziecka do czasu uregulowania należności.
Wszystkie zapisy i odwołania dotyczące obiadów prosimy zgłaszać do godziny 8.00 danego dnia, mailowo (podając imię i nazwisko dziecka oraz klasę) na adres: intendent@sp23.edu.gdansk.pl
Informacja dotycząca żywienia dzieci szkolnych:
Informujemy, że w naszej kuchni, przygotowując codzienne posiłki obiadowe, wykorzystujmy składniki, które mogą powodować alergie lub reakcje nietolerancji. Należą do nich :
Mąki zawierające gluten tj. z pszenicy, żyta, jęczmienia, owsa, orkiszu i produkty pochodne.
Jaja i produkty pochodne.
Ryby i produkty pochodne
Produkty zawierające niewielkie ilości soi, sezamu, gorczycy.
Mleko i produkty pochodne.
Seler i produkty pochodne.
Jeżeli Państwa dziecko jest uczulone na któryś z wyżej wymienionych składników, prosimy o dostarczenie za pośrednictwem szkoły zaświadczenia od lekarza specjalisty – alergologa.